رد اعلامیه
به مشاور زیبایی انجمن پوست ایران خوش آمدید. برای استفاده از کلیه امکانات انجمن ثبت نام کنید یا وارد شوید. لطفا سوالات خود را زیر قسمت مربوطه مطرح نمایید و منتظر پاسخ متخصصین باشید. جهت آشنایی بیشتر می توانید راهنمای کار با انجمن را بخوانید. با سپاس

نارضایتی بعد از تزریق ژل

شروع موضوع توسط soheil ‏1/2/17 در انجمن تزریق ژل

تزریق چربی | کاشت مو | هایفوتراپی | کاشت ابرو | تزریق ژل | پلکسر
بارگذاری...
  1. soheil

soheil مشاور

نارضایتی بعد از تزریق ژل:

گاهی برخی افراد بعد از تزریق ژل از عمل خود ناراضی و پشیمان بوده و احتیاج به از بین بردن اثرات آن دارند. در این حال اگر بیمار از ژل هیالورونیک اسید استفاده کرده باشد می‌تواند با تزریق آمپول هیالورونید ژل تزریق‌شده را از بین ببرد.
    هیالورونید درواقع آنزیمی است که اسید هالورونیک را حل کرده و آن را از بین می‌برد.

از دیگر کاربردهای این آنزیم تصحیح و ترمیم بافت‌هایی است که برجستگی‌های نامناسبی را در محل تزریق پدید آورده‌اند. برای مثال حجیم شدن زیاد ناحیه یا غیرمتقارن بودن یا شکل نامناسب محل تزریق. البته ناگفته نماند که در برخی از موارد استفاده از این آمپول ممنوع بوده و فرد نمی‌تواند ازآن‌جهت رفع یا تصحیح تزریق ژل استفاده نماید ازجمله موارد ممنوعیت استفاده از هیالورونید می‌توان به:

_ آلرژی به نیش زنبور _ حساسیت به هیالورونیداز_ مصرف هم‌زمان فوروزماید، اپی نفرین، بنزو دیازپین ها (دیاز پام)، هپارین، یا فنی توئین و حاملگی اشاره کرد.

معمولاً با مصرف مناسب هیالورونید که بین 5 تا 20 واحد در نظر گرفته می‌شود بین 5 روز تا 2 هفته زمان لازم است تا اثرات تزریق ژل از بین برود. البته درصورتی‌که مقادیر بالایی یعنی حدود 150 تا 200 واحد مصرف شود حتی ممکن است این اثرات درمنی تا چند ساعت بعد مشخص شوند و محل تزریق کاملاً صاف شود. مقدار مصرف هیالورونید و مدت درمان بستگی به مهارت پزشک و درخواست بیمار دارد. البته معمولاً از دزهای بالا برای از بین بردن اثرات ژل استفاده نمی‌شود.

آیا می‌توان قسمتی از ژل‌های مصرف‌شده را نگهداری و بعد از مدتی استفاده کرد؟

ازآنجایی‌که اثر استفاده از ژل‌ها دائمی نیستند و فرد ممکن است همه مواد دارویی خود را در یک جلسه استفاده نکند معمولاً درخواست‌های زیادی مبنی بر نگهداری ژل جهت استفاده مجدد وجود دارد. این امکان در رابطه با ژل‌ها وجود دارد؛ یعنی فرد می‌تواند باقی‌مانده ژل مصرفی خود را در دمای مشخص و شرایط ویژه تا مدت‌زمان مناسبی نگهداری کند.

البته برخی پزشکان پیشنهاد می‌کنند این کار به دلیل امکان وجود عفونت و عوارض نگران‌کننده انجام نشود. البته اخیراً یک مطالعه گذشته‌نگر عوارض عفونی استفاده از فیلرهای هیالورونیک اسید (ژویدرم و رستیلن) را که به مدت 6 ماه در دمای 4 درجه سلسیوس نگهداری شده بودند بررسی کرد و عفونت مرتبط پیدا نکرد ولی بااین‌حال توصیه می‌شود از نگهداری و مصرف مجدد ژل پرهیز شود.

هزینه تزریق ژل چه میزان است؟

هزینه تزریق ژل با توجه به تخصص و مهارت پزشک و نوع فیلر مورداستفاده بسیار متغیر است. برای مثال فردی که مارک تجاری بسیار مرغوبی از یک فیلر را تهیه می‌کند و عمل تزریق را توسط یک پزشک متخصص و متبحر انجام می‌دهد قاعدتاً هزینه بیشتری پرداخت می‌نماید.
    البته ناگفته نماند که هزینه تزریق ژل در مقایسه با عمل‌های جراحی بسیار کمتر بوده و با توجه به وسعت ناحیه مورداستفاده قیمت‌ها متغیر است. قیمت تخمینی برای یک سرنگ ژل هیالورونیک اسید 0.8 سی‌سی جوویدرم در آمریکا و اروپا بین 500 تا 600 دلار و هزینه تزریق یک سرنگ 1.5

سی‌سی کلسیم هیدروکسیل آپاتیت (رادیس)، بین 650 تا 1200 دلار است. البته این قیمت در ایران معمولاً بسیار کمتر گزارش‌شده است.

چه کسانی نمی‌توانند از فیلر استفاده کنند؟

اگرچه عموماً همه افراد در صورت نیاز کاندید استفاده از فیلر می‌باشند ولی معمولاً تزریق فیلر برای افراد بالای 25 سال در نظر گرفته می‌شود. همچنین برخی افراد به دلیل مشکلات موجود نمی‌توانند تزریق فیلر انجام دهند برای مثال زنان در دوره حاملگی یا شیردهی کاندیدای مناسبی برای تزریق ژل نیستند.
    درصورتی‌که فرد در ناحیه موردنظر عفونت داشته باشد نیز تزریق فیلر امکان‌پذیر نیست، برای مثال وجود تب‌خال یا آکنه روند تزریق فیلر را مختل می‌کند. افرادی که مستعد تشکیل گوشت اضافه هستند نیز کاندید مناسبی برای تزریق فیلر نمی‌باشند برای مثال افرادی که بعد از زخم دچار کلوئید یا اسکار هیپرتروفیک می‌شوند.

اختلالات خونریزی دهنده مثل کمبود پلاکت‌های خونی یا استفاده از داروهای ضد انعقاد نیز ازجمله موارد منع تزریق فیلر به شمار می‌روند.
    همچنین افرادی که در نظر دارند تزریق فیلر انجام دهند نباید در 6 ماه قبل داروی اکوتان مصرف کرده باشند. همچنین افرادی که دچار اختلال درترمیم، ضعف ایمنی و آتروفی (نازکی پوست ناشی از مصرف طولانی‌مدت کورتون یا بیماری ژنتیک مثل سندروم اهلرز-دانلوس) هستند نیز قادر به انجام تزریق نمی‌باشند.

ازجمله سایر موارد منع تزریق فیلر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

_ وجود ویتلیگو، پسوریازیس، اگزما در ناحیه تزریق.
    _ بیماری کنترل نشده سیستمیک
    _ واکنش حساسیتی قبلی
    _ آلرژی‌های شدید متعدد
    _ حساسیت به مواد تشکیل‌دهنده ژل
    _ اختلالات روانی یا انتظارات نامعقول بیمار

قبل و بعد از تزریق ژل چه باید کرد؟

درصورتی‌که از آسپیرین (هر محصولی حاوی اسید استیل سالیسیلیک)، ویتامین E ، st.John’s wort ، مکمل‌های حاوی ginkgo ، سیر و جنسینگ استفاده می‌کنید باید 2 تا 3 هفته قبل از تزریق مصرف آن را قطع کنید. دو روز تا یک هفته قبل از درمان از مصرف بروفن (ادویل) و الکل خودداری کنید. پزشک خود را از هرگونه حساسیت یا سابقه بیماری آگاه کرده و هرگونه اطلاعات پزشکی خود را در اختیار وی قرار دهید.

بعد از درمان ممکن است ناحیه تزریق دچار قرمزی و تورم گردد که امری شایع بوده و طی مدت کوتاهی این مورد از بین خواهد رفت.

*به یاد داشته باشید که نباید نواحی تزریق را ماساژ داده یا با دست فشار دهید.
    *محل تزریق را در معرض اشعه یا گرما قرار ندهید.
    *بهتر است با آب ولرم دوش بگیرید.
    *تا از بین رفتن کامل قرمزی و کبودی از ورزش کردن، برنزه کرده، مصرف الکل و یا هرگونه فعالیتی که موجب قرمز شدن صورت می‌شود خودداری کنید.
    *تا یک هفته بعد از عمل هرروز چند مرتبه به مدت 15 دقیقه محل تزریق را کمپرس سردکنید. این کار به‌منظور رفع تورم و کبودی به‌کاربرده می‌شود و اگر طبق برنامه از کمپرس استفاده کنید کبودی و ورم طی یک هفته از بین می‌رود.
    *بعد از 2 هفته با یک ماه جهت رضایت‌بخشی نتایج تزریق باید روتوش انجام شود.
    به یاد داشته باشید که انتخاب مواد مناسب و پزشک حاذق ازجمله مواردی است که تأثیر مستقیم بر نتایج تزریق دارد چنانچه فرد مناسبی تزریق را برای شما انجام ندهد ممکن است عوارض نامناسبی روی زیبایی شما ایجاد شود.

همچنین استفاده از مواد نامرغوب و کالاهایی که برند آن‌ها نزد مراکز پزشکی شناسایی نشده است خطر عفونت‌های متعدد را در فرد افزایش می‌دهد.
    تزریق فیلر درصورتی‌که به شکل حرفه‌ای و زیر نظر متخصص انجام شود جایگزین بسیار مناسب و بی‌خطری برای عمل‌های جراحی است.

این تزریق نیاز به بی‌هوشی و مراقبت‌های بعد از عمل نداشته و فرد به‌راحتی می‌تواند فعالیت‌های روزانه خود را بعد از عمل از سر بگیرد.

2. Qwert

Qwert عضو گروه

سلام من دیروز تزریق ژل روی خط خنده انجام دادم ولی الان پشیمونم، آیا میشه ضدشوبزنم الان، اثرات تزریق ژل رو از بین می بره

Sayeh از این پست تشکر کرده است.
  3. saraal

saraal عضو گروه

سلام من ۷ روز پیش تزریق ژل گونه داشتم ولی الان کاملا پشیمونم،ایا الان میتونم هیالورید رو بزنم که از بین بره چون ۱۰ روز دیگه مراسم عقدمه

4. setare

setare عضو گروه

سلام من بيشتر از يك ماه پيش ژل لب تزريق كردم بااينكه سرس قبل يعني ١سال پيش تزريق كرده بودم و خيلي راضي بودم و پيش همون دكتر رفتم متاسفانه اصلا راضي نيستم لب بالام شبيه آرنولد شده و بسيار از نظر روحي حالم بده نميدونم چي كار كنم ميشه يه درمان خانگي بهم بگيد

5. Sayeh.r

Sayeh.r عضو گروه

با سلام،من نزدیک به ۳ روز هست که ژل لب تزریق کردم،ورم زیاد و کبودی دارم و لب هام نافرم هستن ،میترسم نا متقارن بشن،واینکه مدام دارم کمپرس سرد میزارم، و بهم گفتن اگه چایی گرم بخورم به جذب بهتر و فرم دهی بهتر لبها کمک میکنه و کمپرس سرد اجازه جذب ژل نمیده، این درسته؟

فایل های ضمیمه: