رد اعلامیه
به مشاور زیبایی انجمن پوست ایران خوش آمدید. برای استفاده از کلیه امکانات انجمن ثبت نام کنید یا وارد شوید. لطفا سوالات خود را زیر قسمت مربوطه مطرح نمایید و منتظر پاسخ متخصصین باشید. جهت آشنایی بیشتر می توانید راهنمای کار با انجمن را بخوانید. با سپاس

لیزر رفع اسکار و سوختگی و آکنه

شروع موضوع توسط somayeh ‏30/1/17 در انجمن درمان جای اسکار,بخیه و سوختگی

تزریق چربی | کاشت مو | هایفوتراپی | کاشت ابرو | تزریق ژل | پلکسر
بارگذاری...
  1. somayeh

somayeh مدیر

لیزر رفع اسکار و سوختگی و آکنه

از مشهورترین انواع لیزر برای درمان اسکارهای آکنه، لیزر CO2 و لیزر اربیوم (Erbium: YAG) است. این لیزرها باعث لایه برداری سطحی پوست شده و همچنین در لایه های عمقی تر پوست ساخت کلاژن جدید را تحریک می کنند.

با استفاده از این لیزرها می توان انواع اسکارهای آکنه را درمان کرد بطوریکه پس از 3 تا 7 جلسه درمانی و با فواصل 6 هفته می توان انتظار بهبود قابل ملاحظه ای در شدت اسکارهای آکنه داشت. از علائم احتمالی پس از انجام لیزر CO2 قرمزی پوست و ایجاد دلمه (کبره) روی پوست است که حدودا 3 تا 4 روز باقی می ماند و موقتی است. لیزر CO2 در عمق بیشتری از پوست اثر می کند و برای درمان جای سوختگی یا بخیه عمیق و باریک استفاده می شود اما از محدودیت های آن مدت زمان ریکاوری است بصورتیکه 2 هفته زمان نیاز است تا مراحل التیام عوارض ناشی از درمان لیزر طی شود.
    Untitleرd-2.jpg
    لیزر اربیوم YAG نیز از جمله لیزرهای کاربردی برای درمان اسکارها است و با اینکه قدرت کمتری نسبت به لیزر CO2 دارد اما مزیت آن مدت زمان التیام سریعتر نسبت به لیزر CO2 است که حدودا 1 هفته بطول می انجامد و نیز درد کمتری نسبت به لیزر CO2 دارد به همین دلیل بی حسی کمتری نیاز دارد و بطورکلی برای رفع جای سوختگی و جای بخیه های کم عمق کاربرد دارد.

البته برای بیمارانی که اسکارهای شدیدی دارند تنها با استفاده از یک روش درمانی انتظار بیمار برآورده نمی شود پس بنابراین انجام درمان های ترکیبی شامل لیزر، RF فراکشنال، تزریق فیلرها و ساب سیژن می تواند نتایج درمانی قابل ملاحظه ای را ایجاد کند.

2. yegane

yegane عضو گروه

رفع جای سوختگی و جای بخیه و جای زخم بوسیله لیزر
    خیلی متفاوت از عمل جراحی ، درمان و از بین بردن جای سوختگی زخم و بخیه ،از پالس ها ی کوتاه نورلیزر میکروفاینmicro-fineاستفاده می کند تا به لایه های زیرین پوست نفوذکند و ساختارهای پشتیبان آن رادرمان کند.سپس روند طبیعی درمان بدن شروع می شود و بافت های کهنه وآسیب دیده را نابود می کند و بافت های تازه می سازد. تولید کلوژن و الاستین یکی از مراحل ساخت توسط پوست های طبیعی می باشد.

آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: ‏1/8/21
  3. Mina Yasi

Mina Yasi عضو گروه

از چه سني ميشود ليزر انجام داد و أيا روي زخم هاي قديمي هم كاربرد دارد يا خير دختر من يه زخم روي صورتش هست و دو ساله ميباشد

4. leila

leila عضو گروه

سلام
    من روی گونه ها و شقیقه هام جای جوش دارم خیلی عمیق نیست ولی خودمو خیلی اذیت میکنه... پیش چند تا دکتر رفتم و تحت درمانهای مختلف هم بودم مثل میکرودرم ابریژن(یک دوره کامل) -میکرو نیدل 2 جلسه و co2 یک جلسه ولی ب نظر خودم تغییر و بهبودی اتفاق نیافتاده ...حالا میخام بدونم با تزریق ژل یا چربی امکان بهبود وضعیتم هست یا راه دیگه ای پیشنهاد میکنید...ضمنا یه روش دیگه ای هم هست که جای جوش رو با یه دستگاه مثل منگنه به هم وصل میکنن...اسمش یادم نیست... ممنون میشم راهنماییم کنید و البته هزینه هاش رو هم بهم بگین. عکسام هم ضمیمه کردم

فایل های ضمیمه: