رد اعلامیه
به مشاور زیبایی انجمن پوست ایران خوش آمدید. برای استفاده از کلیه امکانات انجمن ثبت نام کنید یا وارد شوید. لطفا سوالات خود را زیر قسمت مربوطه مطرح نمایید و منتظر پاسخ متخصصین باشید. جهت آشنایی بیشتر می توانید راهنمای کار با انجمن را بخوانید. با سپاس

درمان اسکار آکنه

شروع موضوع توسط soheil ‏30/1/17 در انجمن درمان جای اسکار,بخیه و سوختگی

تزریق چربی | کاشت مو | هایفوتراپی | کاشت ابرو | تزریق ژل | پلکسر
بارگذاری...
  1. soheil

soheil مشاور

درمان اسکار آکنه:

در درمان اسکار آکنه یا جای جوش در صورت از روش‌های تزریق چربی، ساب سیژن، لیزر لایه‌بردار، درم ابریژن و انواع داروها استفاده می‌شود.

مزایای:

مناسب برای هر رنگ پوست

جلسات آسان و سریع

حداقل قرمزی و تورم

نتایج ارزشمند

اسکار آکنه چیست و چرا به وجود می‌آید؟

به دنبال هر نوع ضایعه التهابی شدید واکنش‌ترمیم در منطقه آسیب‌دیده به‌گونه‌ای است که کلاژن‌های نامنظم در محل به وجود می‌آید و ظاهر پوست ناهماهنگ و متفاوت از پوست سالم است که به این پوست غیرطبیعی که در محل هر نوع زخم یا التهاب به وجود می‌آید اسکار می‌گویند.

انواع؟

به شکل تورفتگی‌های نسبتاً پهن و کم‌عمق

به شکل تورفتگی‌های با عمق زیاد

اسکارهای هیپوتروفیک یا برجسته

اسکارهایی مثل جای فرورفتگی‌های سوزن در پوست یا منافذ پوستی خیلی بزرگ

پیشگیری درد؟

درمان به‌موقع در فاز التهابی و حتی‌الامکان ریشه‌کن کردن خود آکنه مانع به‌جا گذاشتن اسکار می‌شود.

باوجود جوش می‌توان درمان کرد؟

خیر بهتر است درمان دارویی جوش‌های فعال کامل شده و جوش‌ها کاملاً از فاز ملتهب و فعال خارج شوند.

مصرف‌کنندگان اکورتان گوش کنند:

چنانچه نیاز به درمان توسط لیزر باشد بهتر است تا ۶ ماه بعد از قطع آکوتان درمان لیزر انجام نشود.

نحوه درمان؟

ابتدا تزریق چربی همراه با باز کردن چسبندگی‌های عمق اسکار انجام می‌شود بعد از دو ماه درمان توسط لیزرهای لایه بردارفرکشنال دنبال می‌شود. علاوه بر این تزریق PRP و کربوکسی تراپی درترمیم و پر کردن اسکارها مؤثرند. در اسکارهای برجسته از لیزر PDL استفاده می‌شود.

2. leila

leila عضو گروه

سلام
    من روی گونه ها و شقیقه هام جای جوش دارم خیلی عمیق نیست ولی خودمو خیلی اذیت میکنه... پیش چند تا دکتر رفتم و تحت درمانهای مختلف هم بودم مثل میکرودرم ابریژن(یک دوره کامل) -میکرو نیدل 2 جلسه و co2 یک جلسه ولی ب نظر خودم تغییر و بهبودی اتفاق نیافتاده ...حالا میخام بدونم با تزریق ژل یا چربی امکان بهبود وضعیتم هست یا راه دیگه ای پیشنهاد میکنید...ضمنا یه روش دیگه ای هم هست که جای جوش رو با یه دستگاه مثل منگنه به هم وصل میکنن...اسمش یادم نیست... ممنون میشم راهنماییم کنید و البته هزینه هاش رو هم بهم بگین. عکسام هم ضمیمه کردم

فایل های ضمیمه:

3. admin

admin مدیر پرسنل

سلام و درود
    شاید چربی بهترش کنه
    باید از نزدیک صحبت و مشاوره بشه

آخرین ویرایش: ‏17/9/18
بارگذاری...
برخی موضوعات مشابه - درمان اسکار آکنه
  1. somayeh
    پاسخ ها:
    3