رد اعلامیه
به مشاور زیبایی انجمن پوست ایران خوش آمدید. برای استفاده از کلیه امکانات انجمن ثبت نام کنید یا وارد شوید. لطفا سوالات خود را زیر قسمت مربوطه مطرح نمایید و منتظر پاسخ متخصصین باشید. جهت آشنایی بیشتر می توانید راهنمای کار با انجمن را بخوانید. با سپاس

بزرگ و برجسته کردن دائمی لب ها

شروع موضوع توسط somayeh ‏30/1/17 در انجمن پروتز لب

تزریق چربی | کاشت مو | هایفوتراپی | کاشت ابرو | تزریق ژل | پلکسر
بارگذاری...
  1. somayeh

somayeh مدیر

بزرگ و برجسته کردن دائمی لب ها

برای بزرگ کردن لب ها می توان از تزریق چربی و ژل استفاده کرد.همچنین امروزه یکی از این عمل ها پروتز عمل است که در کشورمانیز بحث هایی زیاد در مورد آن شده است.

عوارض این عمل زیاد است!

در واقع پروتز لب حرکات و حس طبیعی لب را مختل می کند. از عوارض آن می توان به ایجاد واکنش ، التهاب و عفونت اشاره کرد.بنابراین فرد ملزم به درآوردن پروتز می شود.

نمای لب طبیعی نیست!

پروتز سیلیکون از آنجایی که نسبت به بافت بدن سفت تراست لمس آن طبیعی نخواهد بود. به همین دلیل این عمل در کشور ما طرفدار زیادی ندارد.

همچنین پروتز حرکات لب را مختل می کند.

بنابراین برای حجم دهی لب ها توصیه می شود از پرکنند های موقت استفاده کنید.
    new.jpg
    جراحی پروتز چگونه انجام می شود؟

قسمت داخلی لب را برش می دهند و در لابه بالی عضلات آن تونل ایجاد می کنند و پروتز را دراین تونل ها قرار می دهند. این تونل ها باید به اندازه درست ایجاد شود تا از جابه جایی پروتز جلوگیری کند.

با افزایش سن و شل شدن عضلات احتمال افتادن و بدریخت شدن پروتز وجود دارد. همچنین گاهی بدن نسبت به سیلیکون پروتز واکنش نشان می دهد.

پروتز را می توان مجددا از بدن خارج کرد ولی این کار موجب بدشکلی لب و تخریب بافت آن می شود.

درد و ورم آن چقدر است؟

این روش درد خفیفی دارد ولی ورم آن شدید است. این تورم موقت است و پس از 3 هفته رفع می شود.

بهترین پرکننده لب کدام است؟

پرکننده مناسب برای لب باید با بدن سازگار باشد ، ماندگاری آن مناسب باشد (نه دائم) ، امکان برداشت آن در صورت پشیمانی وجود داشته باشد ، هزینه اشان بالا نباشد ، بی خطر باشد و..

استفاده از دستگاه های خانگی برای حجیم کردن لب نیز اثر موقت خواهند داشت. اساس کار این دستگاه ها مکش یا فشار روی بافت بدن است. التبه این دستگاه ها نیز عوارضی چون التهاب و.. به دنبال دارند.

پرکننده های موقت گزینه بهتر

در حال حاضر بهترین راه حجیم کردن لب پرکننده های موقت هستند. هیالورونیک اسید یکی از موادی است که در این پرکننده ها وجود دارد. از دیگر ترکیبات این مواد تزریقی می توان به آلودرم ، سینترا ، کازمیدرم ، زیدرم، درمالوژن، هیلافورم و.. اشاره کرد.

البته بسیاری ازموادمانند سیلیکون به علت اینکه عوارض زیادی به دنبال دارند استفاده نمی شود.

حجم دهی به لب با بافت طبیعی بدن

از بهترین نوع پرکننده ها تزریق چربی ها هستند. این چربی ها از بدن خود فرد گرفته می شوند. ماندگاری آن ها کم و حدود 6 ماه است اما در عوض عوارض کمی هم دارند.

روش های بسیار دیگری نیز وجود دارند که به کمک آن ها می توان لب هارا حجیم کرد.

جراحی پروتز

از جراحی پروتز برای درمان نواقص زیبایی استفاده می شود و از آنجایی که کار بسیار حساسی است باید توسط پزشک متخصص انجام گیرد و از عمل های بیهوه پرهیز شود. پزشک با سنجیدن جوانب کار به شما می گوید آیا این عمل مناسب شما هست یا خیر. چراکه ممکن است با این عمل یک عمر پشیمانی برای خود ایجاد کنید.

2. youka

youka عضو گروه

سلام ممنون بابت مطلب آموزنده ای که نوشتید...لب بالای من خیلی باریکه و همیشه باعث ناراحتی منه ... یکبار تصمیم گرفتم ژا تزریق کنم ولی دردش وحشتناک بود و نتونستم تحمل کنم قید پولی که پرداخت کرده بودم رو زدم و نزاشتم دکتر کارش رو تموم کنه :( راهی وجود داره که درد نداشته باشه و لب بصورت طبیعی بزرگه بشه ؟ راستی اینکه در تبلیغات میگن کوچک کردن لب ها میشه در مورد اون هم توضیح بدبن که به چه ترتیب انجام میشه ؟؟ ممنون

3. rezahsn99

rezahsn99 عضو گروه

واقعا چه دلیلی داره دوستان میرن لباشونو بزرگ میکنن ولی امیدوارم سلامتشون به خطر نیوفته البته هر کی سلیقه های خاص خودشو داره چه بسا باید به نظر هم احترام بذاریم
    ین روش درد خفیفی دارد ولی ورم آن شدید است. این تورم موقت است و پس از 3 هفته رفع می شود.
    البته بسیاری ازموادمانند سیلیکون به علت اینکه عوارض زیادی به دنبال دارند استفاده نمی شود.

4. ssmzss

ssmzss عضو گروه

خیلی ممنون از سایت و انجمن بسیار خوبتون. من هنوز هم دلیل واقعی اینکه میرن و لب های طبیعی خودشون رو بزرگ می کنند متوجه نشدم! شاید برخی دارای مشکلاتی در لب هاشون باشن و نیاز به انجمن جراحی برا روی اون وجود داشته باشه اما بزرگ کردن ها و تغییرات غیر طبیعی که متاسفانه در کشور ما هم مد شده ، هم می تون از اون زیباییه طبیعی افراد رو خارج کنه و هم اینکه متاسفانه برای سلامتی شون دارای ضررهای فراوانی باشه که در طی سال ها خودش رو نشون بده!

5. KindAngel14

KindAngel14 عضو گروه

سلام ممنون بابت این مطلب زیباتون... من همسری دارم که دوست داره لباشو بزرگ و برجسته کند ولی از دردش می تر سد منم از پول ایا راهی هست بدون پول و درد لب همسرمو بزرگ و برجسته کنم اگه راهی هست بگید حالا پول اشکال نداره ولی دردش کمتر باشه برای من مهتره.
    با تشکر.

6. mrsavar

mrsavar عضو گروه

با سلام ممنون از مطالب جالب شما ، سوالی داشتم برای خانم هایی که لب نازکی دارند چه روشی توصیه میشه و برای اینکه احتمال به وقوع پیوستن عوارض صفر بشه چه راهکارهایی هست و یک سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم پاسخ دهید و اینکه بهترین روش برای بزرگ و برجسته کردن دائمی لب ها چیه و در حال حاضر بهترین متخصصان در این زمینه در چه کشورهایی هستند و از کدام روش ها استفاده می کنند

7. maryamagazade

maryamagazade عضو گروه

چند سالی است که تزریقات زیبایی لب در ایران طرفدار پیدا کرده که در این بین استفاده از چربی و ژل های موقت از همه رایج تر است. اما گهگاهی هم نام «پروتز لب» به گوش مان می خورد؛ پروتزی دائمی که برای همیشه لب ها را بزرگ و برجسته نگه می دارد.

8. hoseinyari

hoseinyari عضو گروه

پروتز لب به نظر من انجام نشه بهتره چون سلامت ممکنه به خطر بیفته و اگرم کسی قصد انجامش رو داره سعی کنه عمل جراحی نکنه و با استفاده از روش های دیگه انجام بده مثل پرکننده هاب لب و پرکننده های کلاژن از گاو و پرکننده های کلاژن برگرفته از انسان و سایر روش های دیگه. درهر صورت امیدوارم هرکس قصد این کارو داره اول به سلامتیش فکر کنه و طوری نباشه که از هر روشی استفاده کنه برای بزرگ کردن لب و حتماا افراد متخصص این کارو انجام دهند .

9. saraml

saraml عضو گروه

هنای لب من خیلی کم هست.یا ب عبارتی لب های نازکی دارم.ایا امکان تغییر دادن و جابه جایی خط لب هست؟البته منظورم تتوی خط لب و … نیست وچون نمیخام لب هام برجسته یا حجیم بشه و میخام طبیعی باشه و صرفا خود لبم در صورتم خودشو نشون بده.

10. anahel

anahel عضو گروه

منم دوس دارم این کاررو انجام بدم ولی میترسم تابلو بشه

11. 1899941703

1899941703 عضو گروه

لب پایین من یکم بزرگ تر از لب بالا است وباعث شده صورت من بدریخت شود ایا می شود ان را کوچک وهزینه ی ان جقدر است هزینه برای من مهم است با تشکر

12. hidaa

hidaa عضو گروه

بچه ها واسه چی میخاین این کارو بکنین میتونین یه بطری تهیه کنید و بعد مکش ایجاد کنید و چند دقیقه نگه دارید روزی چنبار بعد ی مدت نتیجه میگیرید یا وسیلشم هس بخرین فوقش ۵ تومنه

13. admin

admin مدیر پرسنل